Belediye Okulları Boyuyor

Pazartesi, 31 Mayıs 2021

Sındırgı Belediyesi, ilçe sınırlarındaki okullarda tadilat, tamirat, bakım ve onarımın yanı sıra boyama çalışması başlattı.

Yağcıbedir Ortaokulu’nun sınıfları ve idari bölümleri belediye ekipleri tarafından boyanmaya başlandı. Sındırgı Belediyesi tarafından, eğitime ve eğitim kurumlarına destek anlayışı kapsamında gerçekleştirilmekte olan okul binalarının boyanması çalışmaları, Yağcıbedir Ortaokulu’ndaki çalışmalarla sürdürülüyor.


Sındırgı Belediyesi, okulların tatil olmasını fırsat bilerek, eğitime destek vermek amacıyla kolları sıvadı. İlçe genelinde 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanan okullarda boyama çalışmaları başlatan belediye, ilçedeki tüm okullarda boyama için boya ve işçilik desteği verecek.


Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, çocukların daha iyi şartlar altında eğitim almaları adına belediye olarak gerekli tüm çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Okulların boyama çalışmalarında boya ve işçilik desteği verdiklerini belirten Başkan Yavaş, “İlçemizde çocukların daha nezih ortamlarda eğitim almaları için okullara gerekli desteği sunuyoruz. Belediye olarak eğitime tam destek veriyor, çocuklarımızın daha bakımlı ortamlarda eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz. Eğitim yuvalarımızın temiz ve sağlıklı olması yönündeki çalışmalarımız kapsamında okullardan gelen talepleri değerlendirerek eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da eğitim yuvalarımıza her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Sındırgı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı boya, badana ekipleri tarafından hızla ilerleyen bu okuldaki çalışmaların kısa zamanda bitirilerek boyanması gereken diğer okulların binalarına geçileceği belirtiliyor