Kırsal Mahallelere Kilitli Parke Taşı Döşeniyor

Pazartesi, 31 Mayıs 2021


Sındırgı ilçesine bağlı K. Dağdere Mahallesi’nin sokakları, Sındırgı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kilit parke taşı ile döşeniyor. Sındırgı Belediyesi, şehir merkezindeki imkan ve hizmetlerin tamamını kırsal mahallelere de götürüyor. Hizmetin eşit dağıtılmasını amaçlayan belediye, şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de hummalı bir çalışma yürütüyor.


Sındırgı Belediyesi, ilçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması ve daha yaşanabilir bir kentte yaşaması için gece-gündüz demeden çalışıyor. Mahalle olan köylerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. “Kilit parke taşı döşenmedik mahalle bırakmayacağız” vurgusuyla yola çıkan Sındırgı Belediyesi, K. Dağdere Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Meclis Üyesi Mehmet Yavuz ile birlikte Küçükdağdere mahallesinde parke döşeme işlemini gerçekleştiren işçileri ziyaret etti ve yapılan iş ile ilgili incelemelerde bulundu.


Her yıl parke taşı döşeme işleminin program dâhilinde devam edeceği ve bütün mahallelerde parke taşının tamamlanacağını ifade eden Başkan Yavaş; “‘Göreve geldiğimiz günden bu yana hava koşulları elverdiğince ilçemizde gerek merkez mahallelerde gerekse kırsal mahallelerde önemli yatırımlara imza attık. Özellikle köyken mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerimizde eksiklerin tamamlanması büyük çaba sarf ediyoruz. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe hedefimize ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz. Çünkü biz doğru yoldayız ve yapılan çalışmalardan halkımız da oldukça memnun’ diye konuştu. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin desteği ile 53 kırsal mahallede 50 Bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapıldığını ifade etti.