Başkanvekili İlhan, Karne Dağıtım törenine katıldı

Pazar, 30 Mayıs 2021

İlçemizde 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler karnelerini alarak tatile girdi. Belediye Başkanvekili Hüseyin İlhan Kurtuluş İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
Kurtuluş İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Belediye Başkan vekili Hüseyin İlhan, Kaymakam Ercan Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü Ethem Sutaşır, Veliler ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilerin yaz tatiline girmesiyle birlikte Kurtuluş İlköğretim Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Belediye Başkanvekili İlhan, öğrencilere karnelerini dağıttı. Karne dağıtım töreninde konuşan Başkan vekili İlhan, takdir ve teşekkür alan öğrencileri tebrik ederken, karnesinde zayıf olanların daha çok çalışmaları gerektiğine değinerek, ” Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. Bütün yıl boyunca özverili bir şekilde çalışan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Karnesinde notları zayıf olan öğrenciler tatili fırsat bilip eksikliklerini tamamlayabilir. Bu noktada en önemli görev ailelere düşüyor. Karnesinde zayıf olan ya da karnesi üstün başarıya sahip olan öğrencilere en doğru şekilde davranmak gerekiyor. Bundan sonra ki zamanda iyice dinlenin ve yeni döneme iyi hazırlık yapın. Toplum olarak, hepimiz sorumluyuz sizlerden. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları, memurlar, bilim adamları, hepsi siz gençlerin içinden çıkacak. İşlerininiz layıkıyla yapmanıza ihtiyacımız var. Hepinizin insani değerlere sahip olmanıza ihtiyacımız var. Bu eğitim öğretim yılında görev alan öğretmenlerimizi de buradan kutlamak istiyorum” dedi.