Camiler Temizleniyor

Pazar, 30 Mayıs 2021

Sındırgı Belediyesi, Ramazan ayı yaklaşırken şehir merkezinde bulunan camilerde temizlik çalışması başlattı.

Camilerin pencere, ayakkabılık, abdesthaneler, şadırvan ve halılarının temizlenmesi için genel temizlik ve bakım çalışması yapılırken, Ramazan temizliğinin şehir merkezinde bulunan camilerin tamamında yapılacağı açıklandı.


Sındırgı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip camilerin içleri başta olmak üzere abdesthaneler, lavabolar ve cami çevresi temizlenerek vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini yapması sağlanıyor. Sındırgı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesin oluşturulan ekiplerin ilçedeki camileri temizlemesi vatandaşları memnun etti. Cami imamı Ramazan Yarışlı yapılan temizlikle ilgili olarak; Sındırgı Belediyemizin Ramazan’a hazırlık babında başlatmış olduğu bu temizlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir başlangıç yaptılar. Temizlik imandandır. Allah-u Teâlâ temizdir. Temiz olanı sever İşte bundan dolayı camilere belediyemizin temizlik anlamında vermiş olduğu önem hakikaten güzel oldu. Bu anlamda belediyemize ve belediye başkanımıza yapmış olduğu öncülükten dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah Razı Olsun” dedi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki ekip camilerin temizliğinin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Göreve geldiğimiz günden bu yana camilerimizin temizlenmesini sürdürüyoruz. Camilerimiz zaman içerisinde, hava şartları ve kullanıma bağlı olarak temizliğe ihtiyaç duymaktadır. Halkımızın daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla bütün ibadethanelerimizin temizliğini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.