METEF 2015 Fuarı Açıldı

Pazar, 30 Mayıs 2021

Sındırgı Mesleki Teknik Eğitim Merkezinde (METEM) Mesleki Teknik Eğitim Fuarı (METEF) 2015 fuarı açıldı.

Açılışını Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, BASKi Genel Müdürü Mustafa Bayram’ın yaptığı fuarda Elektrik, Elektronik, Bilişim Tekn., Ahşap, Metal, Muhasebe ve Finansman, Motor, Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerinin el emeği ürünleri sergilendi.


Açılışta Belediye Başkanı Ekrem Yavaş; “METEM Sındırgının göz bebeği. Sanayimize büyük bir güç veriyor. Üretim manasında ciddi bir destekleri var. Mezun olan arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.


İlçe Kaymakamı Ateş ise ; “ METEM’in düzenlemiş olduğu serginin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu serginin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen tüm öğrencileri kutluyor mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilerimize bundan sonraki yaşamında ve eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi. Açılış kurdalesının kesilmesinden sonra protokol üyeleri fuar alanını gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldılar.


Okul Müdürü Tuncay Öztürk 4 gün sürecek fuar boyunca sergilenen ürünlerin satılacağını belirterek elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları için kullanılacağını söyledi. Programın sonunda konuklara etli pilav ayran ikramı yapıldı.