U19 Şampiyonu Sındırgı Belediye Spor

Pazar, 30 Mayıs 2021

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, göreve geldiği günden bu yana sporun her branşına verdiği desteğin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Ata sporu güreşin ilçede tekrar eski günlerine kavuşması için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Güreş Takımı kazandığı madalyalar ile Sındırgı’nın ismini duyururken bir başarıda U 19 takımından geldi. Sındırgı Belediye Spor Bölgesel Amatör Lig’de 3. Olarak ilk defa çıktığı BAL liginde kalma başarısı gösterdi. Sındırgı Belediye Spor bünyesinde kurulan U 19 futbol takımı ise şampiyon oldu. Sındırgı halkı Başkan Yavaş’ın spora verdiği destek ile başarılarla dolu bir yıl yaşadı.


Atatürk Stadyumunda Sındırgı Belediyespor – Kepsut Belediye spor U19 takımları arasında gerçekleştirilen şampiyonluk maçında Sındırgı Belediyespor rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyonluğu göğüsledi.


Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Garnizon Komutanı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Aldemir, Meclis Üyesi Mehmet Yavuz, İlçe Müftüsü Halil Hazar, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş U19 takımına destek olmak için tribünlerdeki yerini aldı. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmanın sonucunda şampiyon Sındırgı Belediyespor olarak bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

 


Maç sonrasında yapılan kupa töreninde konuşan Başkan Yavaş ” Gençlerimizi canı gönülden tebrik ediyor ve bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. 10 yıllık bir aradan sonra U19 takımımızın şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Spora ve sporcuya her zaman destek olduk ve olacağız. Başarılarından dolayı takımımızın yöneticilerini, antrenörlerini, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzü, takımımıza destek olan taraftarları ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. ” dedi.
Başkan Yavaş ve protokol kupa töreni ardından genç sporculara hediye verdi.