Belediye Motosiklet Tutkununa Destek Oldu

Pazar, 30 Mayıs 2021

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, sporun her çeşidine destek vermeye devam ediyor. Güreş, Futbol, Cirit’ten sonra motosiklet tutkunu bir gencin elinden tutarak yarışmalara katılmasını sağladı.


Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 23- 24 Mayıs tarihleri arasında İzmir Pınarbaşı Ülkü pistinde yapılacak Türkiye Pist Şampiyonasına katılacak olan Akın Bulut’a sponsor oldu. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın elinden tuttuğu yarışmacıya yarışmada kullanmak üzere lastik hediye edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akar ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yavuz’un elinden lastiklerini alan Akın Bulut pistlerin yolardan daha güvenli olduğunu vurguladı.


İzmir Pınarbaşı Ülkü pistindeki yarışmada Bulut’a başarılar dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Akar; “ Genç motosiklet biniyor. Belediye adına yarışmaya katılacak bizde belediye olarak lastikleri hediye ediyoruz. Sındırgı’yı temsil edecek” dedi.


İlk defa yarışmaya katılacak olan Bulut pistlerin yollardan daha güvenli olduğunu belirterek; “ İzmir Pınarbaşı semtinde Türkiye Motosiklet Federasyon’un düzenlediği bir yarışma. 3 ayak yarışmaları. 125 -250 standartlarda Belediyeyi temsil edeceğim. Toplam 18 – 20 kişi katılıyor bu kişiler arasında belediyemizi temsil edeceğim. Benim gibi bir sürü genç pistte yarışmak istiyor.

Fakat belediye gibi çıkıp bu gençlerin elinden tutmuyor. Pistler yollardan daha güvenli. Yollarda çok kazalar oluyor. Pitte büütn tedbirler alınıyor. Yarışmalara öyle çıkıyorsun. Çok uğraştım girmek için en sonunda belediye elimden tuttu. Onların sayesinde kendimi göstermek için pistlere çıkıyorum. İnşallah daha iyisi olur. Elimden tuttuğu için Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Bulut yarışmaların devamında Yunanistan’da da Sındırgı Belediyesini temsil etmek istediğini söyledi.