Dostluk ve Kardeşliğin Şampiyonu Yaylabayır Spor

Pazar, 30 Mayıs 2021

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından dostluk ve kardeşliği arttırmak adına düzenlenen Mahalleler arası 19 Mayıs Halı Saha Futbol Turnuvasının galibi Yaylabayır Spor oldu. Dostluk ve kardeşlik çerçevesi içerisinde centilmence mücadele edilen turnuva heyecanı Kırmızı Çakmak Spor ile Yaylabayır Spor arasında yapılan final karşılaşması ile son buldu. Yapılan karşılaşma sonunda Yaylabayır Spor rakibini 4 – 3 mağlup ederek şampiyonluğu göğüsledi. Turnuvanın 3. Olan takımı ise T.C. Ziraat Odası Spor oldu.

 


Final müsabakasının ardından ödül törenine geçildi. Turnuvanın 3. Olan takımı T.C. Ziraat Odası Spor oyuncularına madalyalarını İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak, 2. Olan takımı Kırmızı Çakmak Spor oyuncularına madalyalarını İlçe Jandarma Komutanı Soner Akınsoy takdim ederken, turnuvanın şampiyonu Yaylabayır Spor oyuncularının madalyalarını Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve İlçe Kaymakamı Ercan Ateş verdi.

Turnuvanın En centilmen oyuncusu, Gelecek vadeden genç oyuncusu, yıldız oyuncusu, en iyi kalecisi, en centilmen takımı, gol kralı ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin İlhan, Mehmet Yavuz ve Balıkesir AK Parti Milletvekili adayı Kasım Bostan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak verdi. Turnuvanın komisyon üyeleri ve hakemlerine Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ayrıca hediye takdim etti. Ödül törenin ardından konuma yapan Belediye Başkanı Yavaş, turnuva sayesinde kardeşlik bağlarının bir kat daha arttığını ifade etti. Başkan Yavaş, konuşmasının devamında ise; “ Dostluk ve kardeşlik çerçevesi içerisinde gerçekleştirilen turnuvamız son buldu. Bütün takımlar centilmence mücadelelerini sürdürdü ve çok şükür hiçbir aksaklık yaşanmadı. Belediye olarak spora ve sporsal aktivitelere her zaman önem verdik ve sporcularımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Sporsal faaliyetlerimiz devam edecek.

Bu turnuva sayesinde inanıyorum ki kardeşlik bağlarımız bir kat daha arttı. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ve personeline, OH BE Halı Saha sahibi Niyazi kardeşime, değerli komisyona ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. OH BE Halı sahada düzenlenen turnuvaya ilçe merkezinden 12 ve kırsal mahallelerden 12 takım katıldığı belirtildi.