Başkan Yavaş, Hemşirelere Karanfil Dağıttı

Pazar, 30 Mayıs 2021

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Günü’nde Sındırgı Devlet Hastanesinde görev yapan hemşirelere karanfil dağıttı.

Belediye Başkanı Yavaş’a bu ziyaretinde Sındırgı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf İskender Coşkun, Sındırgı Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Refik Halit Yavuz katıldı.

Ziyarette hemşirelere karanfil dağıtan ve hastalarla yakından ilgilenen Başkan Yavaş, hemşirelerin sorunlarını dinledi.
Hemşirelerin fedakâr ve özverili bir şekilde görevlerini yerine getirdiklerini kaydeden Yavaş “Herkes hemşire olamaz. Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah. Hemşirelerin bu özverili çalışmaları sayesinde ilçemizde ki hasta memnuniyeti arttı. Sağlığımızı emanet ettiğimiz sizlerin özel gününüzü kutlamak istedik. Gününüz kutlu olsun” dedi. Sındırgı Devlet Hastanesinde görev yapan Hemşireler özel günlerinde karanfil hediye ederek kutlayan Başkan Yavaş’a teşekkür ettiler.