Ak Parti Milletvekili Adayı Kardaş’a Yoğun İlgi

Pazar, 30 Mayıs 2021

7 Haziran seçimleri kapsamında ilçemizde esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş yoğun ilgiyle karşılaştı. Esnafının sıkıntılarını dinleyen Milletvekili adayı Kardaş, istikrar için destek istedi.


Ak Parti İlçe Başkanı Halil Güner ve teşkilat mensupları ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılanan milletvekili adayı, ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Adayı Kardaş çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milletvekili Adayı Kardaş, Sındırgı’nın Ankara’da sesi olacağını vurguladı.


Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Milletvekili Adayı Kardaş daha sonra ilçede faaliyet gösteren bir çuval dokuma atölyesinde çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Yavaş istikrarın devam etmesi gerektiğini belirterek; “ Şu memlekette şu istikrar ve tek başına iktidarın devam etmesi açısından biz Ak Partinin bu dönemde daha güçlü gelmesi için çalışmalarımız gayretli bir şekilde devam ediyor. Şuanda hastanelerin vaziyetlerini, okulların vaziyetlerini, Balıkesir’e ulaşımın kısa süresini, bunların devamı dediğimizde elimizden geleni yapmamız lazım sizlerden de bu konuda destek istiyoruz” dedi.


Milletvekili Adayı Kardaş tek parti döneminde Türkiye’nin büyüdüğünü ifade ederek; “Bizim istikrara ihtiyacımız var özellikle ekonomi yönünden. Biliyorsunuz Türkiye’de tek parti dönemlerinde ilerleme olmuştur. Gördüğümüz gibi 13 yıldır Ak Parti iktidarında yollarımız yapıldı birçok hizmetlerimiz oldu. Elbette bunlar yeterli değil, çok daha iyileri olacak. Bizde ilerlemeyi gören dış odakları içtekilerle birleşip çok sefer darbe girişimlerinde bulundular. Yılmayacaklardır, pes etmeyeceklerdir uğraşmayı asla bırakmayacaklardır. Allah nasip ederse biz bu dönemde iktidarız daha çok seneler iktidar olmaya devam edeceğiz. Biz buna inanıyoruz” dedi.
Asgari ücretle ilgili açıklama yapan Milletvekili Adayı Kardaş; “ Elbette gönül istiyor bin beşyüz değil, ikibin beşyüz olmasını, ikibin beşyüz değil, beş bin lira olmasını. Bunlar yapılamayacak şeyler değil, hayaller de değil ama bunlar bu şekilde parayı dağıtarak değil yatırımlarla olması gereken şeyler. Türkiyenin yıllık geliri 10 bin dolarlardan 15 – 20 bin dolar seviyesine çıktığında hiç böyle şeyleri konuşuyor olmayacağız. Çok farklı bir hayatımız olacak. Ama bunun içinde istikrar şart” dedi. Milletvekili Adayı Çuval dokuma atölyesinden sonra esnaf ziyaretine devam etti. Esnaf ziyaretinde Milletvekili Adayına bir esnaf kolonya hediye etti.