Ege Akşamları Sındırgı’da Canlı Yayın Yaptı

Pazar, 30 Mayıs 2021

Belediyemiz , 10 Mayıs 2015 Pazar Günü kutlanan Anneler Günü münasebeti ve Hıdrellez Şenliği için müzik programı düzenledi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.


Anneler Günü münasebetiyle Atatürk Stadyumunda TRT Müzik kanalı canlı yayın yaptı. TRT Müzik Kanalında canlı yayınlanan ‘Ege Akşamları’ programı yapıldı. Ege Akşamlarında programında, İsmail Özkan, Sebahattin Gülümser ve Derya Gönüldaş birbirinden güzel parçaları seslendirdiler.

Atatürk Stadyumunda saat 16.00’da başlayan etkinliklere katılan vatandaşlara gözleme ayran ikram edildi. Çocuklar palyaçolar eşliğinde doya doya oyunlar oynadı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, etkinliklere katılan annelere karanfil hediye ederek “Anneler Günü’nü” kutladı. Sındırgı’da ilk defa Anneler Gününde TRT canlı yayın yaptı. Yapılan etkinliklerle ilgili olarak Belediye Başkanı Ekrem Yavaş; “ Balıkesir’in termalde parlayan yıldızı Sındırgı’mızda bugün canlı yayında hem anneler gününü hem de hıdrellez şenliklerini kutlamakta. Bu vesileyle bizi doğuran kutsal annelerimizin bu özel günlerini kutluyorum.


Nice Anneler Gününe sağlıkla umutla ulaşmayı diliyorum. Bu vatan için şehit olmuş, o nice insanları yetiştiren annelerimizin anneler gününü kutluyorum başta annem olmak üzere. Bugün Yağcıbedir halısıyla, termal turizmin cenneti kolonyasıyla tanıtımı için canlı yayında buradayız” dedi. Sındırgı’ya bağlı Yaylabayır Mahallesi Kız Folklar ekibi yöresel kıyafetleri ve oyunlarıyla Ege Akşamları programına renk kattı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Sındırgı Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayim Akkuş konuklara Yörük poşusu hediye etti. Başkan Yavaş program sonunda TRT logolu Yağcıbedir Halısı takdim etti.