Çamlık Pazar Günü Yapılacak Etkinliğe Hazırlanıyor

Pazar, 30 Mayıs 2021


İlçemizde 10 Mayıs Pazar günü Çamlık Mesire alanında yapılacak Anneler Günü ve Hıdırellez Şenlikleri için çalışmalar devam ediyor. Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ve Sındırgı Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı işçilerle birlikte mesire alanında temizlik çalışması yaptı.Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, çalışan işçileri ziyaret ederek meyve suyu ve kek ikramında bulundu. Başkan Yavaş bir süre işçilerle sohbet etti. Sıcak havada zor şartlar altında çalışan işçiler Başkan Yavaş’ın bu jesti karşısında çok memnun olduklarını teşekkür ederek gösterdiler.


Pazar günü yapılacak Hıdrellez şenlikleri ve Anneler Günü etkinliklerine tüm Sındırgı halkını davet eden Başkan Yavaş; “Şuanda bulunduğumuz alan Sındırgımızın Çaygören Mahallesi yolu üzerinde Çaygören Barajına bakan mesafedeki çamlık mevki. Daha önce bu alan mesire alanı olarak tertip edilmiş ama atıl durumdayken bugün daha iyi kullanılsın daha iyi mahalleliye hizmet versin diye çalışmalar yapılıyor. Bu alanın temizlenmesinde bugün özel bir durumu var orman işçileriyle birlikte temizliyoruz. Temizliğin arkasından haşerelere karşı ilaçlanacak. İlaçlamadan sonra bu hafta Pazar günü anneler günü ve dünde Hıdırellez günüydü. Bu etkinlikler devam ediyor. Bu etkinliklerin yapılacağı alan tertip ve düzenleme çalışması yapıyoruz.


Pazar günü TRT Müzik Canlı yayın yapacak. Bu canlı yayın esnasında da piknik havasıyla halkımızla buluşmuş olacağız. Onun için 10 Mayıs Pazar günü tüm Sındırgı halkımızı Çaygören Mahallesi güzergâhındaki Çamlık mevkie bekliyoruz. Buradaki canlı yayına Sebahattin Gülümser, İsmail Özkan bizimle beraber olacak. Canlı yayınla sındırgımızı bütün dünya izleme şansına kavuşacak. Bizde halkımızla birlik ve beraberlik içinde bir anneler günü bir Hıdırellez şenliğinde hep birlikte yapmış olacağız. İnşallah Pazar günü bu Çamlık Mevkiinde buluşmak üzere diyorum” dedi. Başkan Yavaş bir süre işçilerle sohbet ettikten sonra Çamlık Mesire alanından ayrıldı. Başkan Yavaş’a Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak eşlik etti.