Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Pazar, 30 Mayıs 2021

Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği ve dünyada çocuk bayramı olarak kutlayan tek bayram olarak bilinen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, kutlamaların başta Belediyemizin hazırladığı programlarla bu yıl daha zengin geçmesi dikkat çekti. Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların doyasıya eğlendiği farklı etkinlikler düzenledi. Etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.


Belediye Sinema Salonunda devam eden etkinliklere çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Havanın soğuk olmasından dolayı Cumhuriyet Meydanında ki etkinlikler Sinema Salonuna alındı. Sinema Salonundaki gösterilere ilgi yoğun oldu.


Belediye Sinema Salonunda Sihirbaz Espina saat 13.00, 18.00 ve 20.00’da üç seans olarak sahnelenen sihirbaz gösterilerine ilçedeki okullardan çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilere sihirbaz gösterileri yanında yüz boyama ve ödüllü yarışmalar yapıldı. Öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek için belediye olarak çeşitli etkinlikler düzenlendiği belirtildi.