Sanayi Sitesinde Yol ve Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Başladı

Pazar, 30 Mayıs 2021

Sındırgı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Küçük Sanayii sitesinde parke taşı döşeme ile çevre düzenlemesi çalışması yapıyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş geçtiğimiz günlerde sanayi esnafını ziyaret etmiş ve sorunları dinlemişti.

Sanayi esnafından sorunları dinleyen Başkan Yavaş, Fen İşleri Müdürlüğü ile incelemelerde bulunduktan sonra çalışmalar başladı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler zaman kaybetmeden Sanayi sitesinde modernizasyon yol ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandıktan sonra sanayi sitesi daha modern ve daha çağdaş bir hale kavuşacağı kaydedildi. Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Akar sanayi sitesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Yardımcısı Akar; “Belediye olarak kentimizin sorunlarını yerinde dinleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız ilçemizin sorunlarını yaşayanlarından öğrenerek hareket etmektedir. Bu nedenle bize gelen bütün talepleri inceleyerek harekete geçiyoruz. Sanayi sitesi esnafımızda bize bu konuda taleplerde bulunmuştu ve gerekliydi hemen çalışmalara başladık” dedi.