Başkanımız Yavaş: Vatandaşın hizmetkârıyız

Pazar, 30 Mayıs 2021

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret sırasında, mahalle halkının sorunlarını dinleyen Başkan Yavaş’ın bu kez durağı, Taşköy, Umurlar ve Kocabey Mahalleleri idi. Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Yavaş, yaşanan eksikliklerin tespit edildiğini belirtti.

Başkan Yavaş’a ziyaretinde , Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yavuz, Mehmet Zengin ve Emin Duman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak eşlik etti.
Başkan Yavaş: Vatandaşın hizmetkârıyız
Her Cuma mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyerek gerekli talimatı veren Başkan Yavaş, birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyerek, bizler vatandaşın hizmetkârıyız dedi. Yavaş, sağlıklı ve doğru iletişim kurulması halinde vatandaşın taleplerinin de o denli çabuk çözüme kavuşacağını vurgulayarak, belediyeyi ilgilendiren konuların kendilerine iletilmesi halinde gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti. Başkan Yavaş,“Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Gelişen ve her anlamda büyüyen ülkemizin gelişimine paralel olarak ilçemiz daha da gelişecek ve büyüyecektir. Bu kutlu davada her zaman yerimizi aldık, her zaman vatandaşımızın yanındayız”dedi. Yavaş, Taşköy, Umurlar ve Kocabey Mahalleleri sakinlerinin sorunları için de çalışmalara hız verileceğini, alt yapı çalışmalarına da önem verilerek, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için gereken çalışmaların başlatılacağını söyledi.
Vatandaşlar da Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın mahalleye gelerek sorunlarını dinlemesinden memnun olduklarını dile getirdi.