41. Mahalle Ziyareti Mandıra’ya Yapıldı

Pazar, 30 Mayıs 2021

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş 41. kırsal mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Her hafta kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkanımız Yavaş ve Birim amirleri sorunları, sıkıntıları yerinde tespit ederek en kısa süre içinde çözüme kavuşturuyor. Sorunların yerinde incelenerek kısa süre içinde çözüme kavuşturulmasına vatandaşlar takdir ediyor. Mahalle ziyaretlerinde samimi, içten ve güler yüzüyle Başkan Yavaş, mahalle sakinlerinin gönlünü fethediyor. Başkan Yavaş, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Amirleri Mandıra mahallesinde yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Yavaş, bir ilke imza atarak kırsal mahallede bulunan hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü karanfil hediye ederek kutladı. Başkan Yavaş’ın bu jesti karşısında son derece memnun olan kadınlar şimdiye kadar eşlerinden bile çiçek almadıklarını ifade ettiler. Mandıra mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı afiş hazırlatarak şükranlarını sunan mahalle sakinleri, mahalleye yapılan fırında pişirdikleri çöreklerden ikram ettiler.
ÇEVRE YOLU İHALESİ YAPILDI
Mandıra mahalle ziyaretinde mahalle sakinlerine Çevre Yolu ihalesi yapıldığını müjdeleyen Başkanımız Yavaş; “Hem dertleriyle dertleniyoruz, hem de onlarla ilgili olarak varsa problemleri, sıkıntıları, bunları dinlemiş oluyor hem de sizlerle buluşuyoruz. İnanın Sındırgı’lı olmaktan, sındırgıda ki bu insanların varlığından sonsuz derece mutluyuz. Rabbime çok şükürler olsun ki böyle bir halkımız var böyle bir güzellik var.

Siz bir adım gittiniz mi onlar iki adım geliyor, siz yürüdünüz mü onlar koşarak geliyor. Bizlerde bundan çok hoşnutuz. Amacımız sizleri mutlu edebilmek, sizlere hizmet edebilmek sizlerle beraber daha ileriye doğru köyümüzü, kentimizi, beldemizi ilçemizi taşıyabilmek, geçen pazartesi günü çevre yolumuzun da ihalesi, yapıldı.

Pazartesi günü saat 10.00’da çevre yolunun Koca köprüden başlayıp, sizin mandıra harman yerine kadar olan alanda 9.2 km yani 10 km yakın bir yolun ihalesi, yapıldı. O yol yapıldığı zaman tonajlı araçların şehir dışından geçmeleri sağlanacak. Böyle olunca da trafik rahatlayacak, yollarımız bozuluyor, sularımızı patlatıyor. Yeraltındaki sisteme zarar veriyor. Gelir gelmez hemen Simav yolunda 5 km yol yaptırdık arkasından hemen çevre yolunu ihale ettirdik. Arkasından da 100 km asfalt yaptıracağız bu sene. Yani çamurdan tozdan topraktan o köyler de kurtulmuş olacak. Ulaşamadığınız gidemediğiniz yer sizin değil. Bugün çok büyük nimet bunlar. Ondan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet edip Uğur’a çok teşekkür ediyorum. Allah binlerce razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan Yavaş ve beraberindeki heyet daha sonra mahallede bulunan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ifade etti.