Emitt 2015’te Sındırgı Rüzgârı

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

İstanbul’da düzenlenen EMITT 2015 fuarında Balıkesir’in yöresel ve kültürel değerleri ile Sındırgı Belediyesinin Eman  Termal Tesisleri tanıtılıyor. Başkanımız Ekrem Yavaş, ulusal televizyonlara, Sındırgı’nın turizm potansiyeli ve Eman Termal Tesisleri hakkında bilgi verdi.

Sındırgı Belediyesi Eman Termal Tesisleri, EMITT 2015 – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtılıyor. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda Eman Termal Tesisleri standı katılımcıların ilgi odağı oluyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile düzenlenen ve dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olarak gösterilen EMITT 2015 fuarına 70’in üzerinde ülke katılarak, tanıtım yapıyor. Fuarda Sındırgı Belediyesinin Yağcıbedir Halıları ve Eman Termal standıyla adeta göz kamaştırıyor.

EMAN TERMAL TESİSLERİ SINDIRGI’NIN GÖZBEBEĞİ

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Sındırgı’nın incisi ve gözbebeği konumunda olan bir tesise sahip olduklarını ifade ederek, “İlçemizin tanıtımı, termal tesislerimizin ulusal ve uluslararası platformlarda yer alması ilçemiz açısından olduğu gibi şehrimiz açısından da çok önemli. Elimizdeki bir cevher olan Eman Termal Tesisleri’ni en iyi şekilde tanıtarak, ilçemiz ve şehrimiz için katma değer üretir hale getirmek ve yeni yatırımcıları ilçemize davet etmek için tanıtım çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz.” dedi.

İLÇEMİZİN TURİZM VİZYONUNU GENİŞLETMEK İSTİYORUZ

Sındırgı’nın tabii ve doğal güzellikleri, tarihi ve turistik değerleri, turizm potansiyelleri ile nitelikli bir olduğunun altını çizen Başkanımız Yavaş, “Şehrimizin turizm değerlerini, potansiyellerini, tabii ve doğal güzelliklerini uluslararası fuarlarda tanıtarak, ilimizi ve ilçemizi cazibe merkezi haline getirmenin gayretindeyiz. Emendere mahallemizde modern bir tesisimiz var ve hizmet kalitesi bakımından da standardını her geçen gün yükseltiyoruz. İlçemiz için bir cevher, bir umut ışığı ve kalkınma potansiyeli barındıran bu değerimizi en iyi şekilde tanıtmak zorundayız. Yatırımcıları ilçemize çekerek, istihdam kapılarını açmak ve ilçemizin turizm vizyonunu daha da genişletmek istiyoruz. Yaptığımız atılımlar, güzel ilçemizin kalkınma yolunda hedefine ulaşması içindir. Bu noktada Türkiye’nin bir çok ilinin yanısıra onlarca ülkenin katıldığı fuarda tanıtımın yapılması, EmanTermal Tesisleri’nin de bu fuarda boy göstermesini çok önemli bir adım olarak değerlendiriyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ  YAVAŞ, ULUSAL TV KANALLARINA SINDIRGI’YI  ANLATTI

Öte yandan fuara ulusal televizyon kanalları da büyük ilgi gösteriyor. Birçok ulusal ve yerel kanal Başkanımız Yavaş ile röportaj yaparak, Sındırgı’nın tarihi ve doğal güzelliklerini, Eman Termal Tesisleri’ni ulusal vizyona taşıyor.

YAVAŞ, YATIRIMCILARI SINDIRGI’YA DAVET ETTİ

Sındırgı’nın yatırımcılar için de turizm teşvik belgesi bulunan bir bölge olduğunu da hatırlatan Başkanımız Yavaş, “Yatırım yapacaklar turizm teşvikiyle ilgili her türlü imkanlardan yararlanacakları gibi, biz de Sındırgı Belediyesi olarak ilçemize yatırım yapacak her müteşebbise destek olmaya, yardımcı olmaya hazırız.” ifadeleriyle yatırımcıları Sındırgı’ya davet etti.