Kar Sonrası İyileştirme Çalışmaları Hız Kazandı

Cumartesi, 29 Mayıs 2021


Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri güzel havaların etkisiyle bozulan satıhlarda asfalt yama çalışmalarına hız verdi.

 

Belediyemiz yoğun kar yağışı dolayısıyla yıpranan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyor. Şehir merkezinde ve diğer ana arterlerde yapılan çalışma ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yollarda oluşan çukurları dolduruyor. Ekipler torba asfalt olarak tanımlanan asfalt malzeme ile bozuk yol zeminlerinde iyileştirme çalışması yapıyor. Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş; Kar yağış sebebiyle bazı yollarımızda ciddi çukurlar oluşmuş. Havanın düzelmesiyle birlikte sürücülerimizin sıkıntılarını gidermek açısından sorumluluk alanımızdaki yolların yama çalışmasını yapıyoruz. Amacımız bozulan yolların bir an önce onarılması ve bakımlarının yapılarak vatandaşlarımız ile sürücülerimizin kaliteli hizmet almasını sağlamak” dedi.

İlçe genelinde ana arter bağlantılı yollar üzerinde tespit edilen bozuk satıhlar asfalt yama ile onarılıyor. Güzel havaların etkisiyle ivme kazanan asfalt yama çalışmalarında belediyemiz kendi ekip ve ekipmanı ile ilçe genelinde ring halinde çalışma yapıyor.