Başkanımız Yavaş, Hastaları Ziyaret Etti

Cumartesi, 29 Mayıs 2021


Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, hastanede yatan hastaları ziyaret ederek şifa diledi. Başkanımız Yavaş, hastanede karşılaştığı çocuklara da oyuncak dağıttı.
Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, ilçede etkili olan yoğun kar yağışında hastanede mağdur olan diyaliz hastalarının hastaneye getirtilmesini sağladıktan sonra kendisi de hastaneye giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sındırgı Devlet Hastanesi başhekimi Uzman Dr. Yusuf İskender Coşkun, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Solmaz Karagür ve İdari ve Mali İşler Müdürü Refik Halit Yavuz’la birlikte hastanede yatan hastaları ziyaret eden Başkan Yavaş acil şifalar diledi. Başkan Yavaş hastanede karşılaştığı çocuklara oyuncak hediye ederken, büyüklere ise çeşitli hediyeler verdi.
Sındırgı’ya yeni bir hastane kazandırıldığında doktor sıkıntısının da ortadan kalkacağını ifade eden Başkan Yavaş, “İnsanların en sıkıntılı anlarında yanlarında bulunan bir ekiple bugün beraberiz. Sizlerin tavır ve davranışlarınız bizlere negatif yada pozitif olarak yansıyor. Ben bugün ve daha önce gördüğüm ortamda bu konuda bizim yüzümüzü ağartan kesim oluyorsunuz. İlçemizle alakalı da inşallah yeni hastanenin de yapılmasıyla bize ne çok sorulan sorulara da cevap vermiş olacağız. Özellikle buna uzmanlık alanına fizik tedaviyi de ekletebilirsek, Sındırgı olarak sınıfını atlatmış olacağız ve bir taşla iki kuş vurmuş olacağız. İnsanların Bigadiç veya Balıkesir’e gitmeden muayene olabilecekleri yatabilecekleri bir hastaneye kavuşması en büyük özlemimiz. Çünkü Sındırgı’nın coğrafya olarak 140 km çapında bir yerde yaşıyoruz. Buradan inanlar kalkıp ne Akhisar’a nede Balıkesir’e gitme şansları yok. Öyle bir şey olursa tekrar geri dönme şansları yok. Onun için mutlaka ve mutlaka Sındırgı’nın hastane ile ilgili sorunları Sındırgı’da çözülmesi icap ediyor. El birliğiyle Sındırgı’da gelişen bu turizme endeksli yeni bir hastane yapılırsa çoğu problemlerin altından kalkmış olacağız” dedi.


Zor şartlarda Sındırgı Belediyesinin hastanenin yanında olduğunu ifade eden Başhekim Coşkun; “Başkanımıza ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bizi zor günümüzde hastaların hastaneye ulaşmasında çok yardımcı oldular. Bugünde hastane ziyaret ederek hem bizlerin hem de hastaların moral motivasyonunu artırdılar. Hastalarımızın hastaneye gelmesi için Pazartesi ve Cuma günleri servis uygulaması başlattılar. Hastalarımız hastaneye ulaşmasında sıkıntı çekmiyor. Bu uygulamayı başlatan başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Yavaş, daha sonra Sındırgı Devlet Hastanesinde yeni göreve başlayan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Solmaz Karagür ve İdari ve Mali İşler Müdürü Refik Halit Yavuz’u makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.