Belediyemiz Bin Adet Kandil Simidi Dağıttı

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

Sındırgı Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla Bin adet kandil simidi ve Kek dağıtımı yaptı. Sındırgı Belediyesi’nin Mevlid Kandili dolayısıyla ilçe genelinde gerçekleştirdiği kandil simidi dağıtımına Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyelerimiz Hüseyin İlhan, Adem Demircan  ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Salih Durak katıldı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Belediye Meclis Üyeleri Kocakonak Mahalle camisinde cemaatle birlikte namaz kıldı. Namazdan sonra vatandaşların Mevlid Kandilini kutlayan Başkan Yavaş ve Meclis Üyeleri kahvehanede bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Kandil Simidi Dağıtımını geleneksel olarak devam ettiriyoruz. Her kandil ilçemizdeki bütün camilerde kandil simidi dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Mevlid Kandilinde de vatandaşlarımıza Bin adet kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdik. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Mevlid Kandil’ini kutluyor, kandil nedeniyle birlik ve beraberliğinin artmasını temenni ediyorum” dedi.