Başkanımız Genç Futbolculara Sahip Çıktı

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

Sındırgı’da spora verdiği destekle ön plana çıkan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, U 17 Futbol takımı futbolcularına forma hediye etti. Sındırgı Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen forma dağıtım törenine Sındırgı Belediye Spor Başkanı Beytullah Işık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ve futbolcular katıldı. Daha önce görev yaptığı dönemde stadın üstünün kapatılmasını ve sahanın çimlendirmesini sağlayan Başkan Yavaş, yeni dönemde de ilk iş olarak futbolseverlerin rahatlıkla maç izlemeleri için tribünlere koltuk taktırmıştı.

Başkan Yavaş, nesline sahip çıkmayan milletlerin geleceğe emin adımlarla gitme şansına sahip olmadığını ifade etti.

Sındırgının Balıkesir ilçeleri içinde hep ilkleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Yavaş, “ Kusursuz dost arayan dostsuz kalır. Onun için birbirinizin açığını hatalarını örtme yönünde olalım. Bir arkadaşınızın eksiğini başka yerde paylaşmayalım. Olumlu eleştirilerle beraberce hareket edelim. Takım belli bir yerde şimdi 4 sıraya yerleşti. Balıkesir’in 20 ilçesi var takımımız birinci durumda. Bir Erdek’le, Büyükşehir Belediyesi ile mücadele etme şansımız yok.  Ama bu biraz birliktelik ve ruhla alakalı bir hadise. İşte hocamızın takımın başında olan arkadaşların ve bizlerin verdiği destekle oluyor. Çok paramız gücümüz olduğundan değil bizim bu yöne meyillimiz olduğundan sevdiğimizden yapıyoruz. Gençlik bizim için önemli. Nesline sahip çıkmayan milletler geleceğe emin adımlarla gitme şansına sahip değil. Balıkesir’de tek atlı Cirit kulübü burada, tek mehter takımı burada, bakın teklerin olduu yer burası. Bunlar ruhla alakalı. Mazimize geçmişimiz ene kadar bağlı olduğumuzu gösteriyor. Bakın bir önceki dönemde şu sahayı çim haline getirmiştik beş yıl boyunca drenaja vardı çamur olmuyordu saha sağ olsunlar vibratörlü silindir getirmişler altındaki ne kadar drenaj varsa yok etmişler.  Biz geldiğimizde koltukları komple taktık. Şimdi Gençlik ve Spor Bakanlığından bir ödenek aldık bayan tuvaletleri de yapılacak. Bir önceki dönemde de Üstünü kapatıp sahayı çimlendirmiştik. Bu memlekete sahip çıkmak için yapılan şeyler. Biz laf üretmiyoruz. Sizinle ilk defa bir araya geliyoruz laf üretmek yerine icraat yapıyoruz. Onun için sizlerde bunun kıymetini bilin. Başka ilçelerde imkanı olduğu halde bu işlerle alakalı değil. Bunun yerlerini sındırgının evladı dediğimiz arkadaşlar yer almalı” dedi. Başkan Yavaş’ın konuşmasından sonra futbolculara forma hediye edildi. Başkan Yavaş daha sonra sahada incelemelerde bulundu ve zeminin düzelmesi için gerekli talimatı verdi.