Sındırgı Belediyesi müdürler toplantısı yapıldı

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

Sındırgı Belediyesi bünyesinde bulunan birim müdürlerinin katıldığı 2014 yılının son müdürler toplantısı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Uygar  Çelik, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin İlhan ve Birim Müdürleri katıldı.

Başkan Yavaş: Başarıyı birlikte yakaladık

2014 yılının son toplantısında birim müdürleriyle bir araya gelen Başkan Yavaş, “Başarı bir ekip işi. Birlikte başardık. Sındırgı Belediyesi ailesi olarak başarılara imza attık.  Başarı ve hizmet çıtamızı el ele vererek yukarılara taşıdık. Vatandaşlarımızla her zaman iç içeyiz. Vatandaşlarımız hizmetlerimizden ve çalışmalarımızdan memnun. Sındırgı değişiyor ve gelişiyor dedik. Başarı ve hizmet çıtamızı el ele vererek yukarılara taşıdık. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın beklentilerine cevap verecek çalışmalara imza atacağız inşallah” dedi. Toplantı, belediye birimlerinin yıllık çalışmalarının değerlendirilmesiyle sürdü.