Başkanımız Yavaş, Genç Futbolculara Destek Verdi

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

 Spora ve Sporcuya büyük önem veren Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, U 15 Futbol Takımı futbolcularına krampon hediye etti. Sındırgı Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğünde futbolcularla bir araya gelen Başkanımız Yavaş, bir süre sohbet etti. Başkanımız Yavaş futbolculara önemli mesajlar verdi.

Öncelikle genç futbolcuların Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkanımız Yavaş, “Bir Milletin geleceği gençlerine sahip çıkılmasından geçiyor. Bizlerde sizlere ne kadar sahip çıkarsak biliyoruz ki geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğiz”. Dedi.

Daha iyi daha güzel bir Sındırgı için sporun her branşına destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkanımız Yavaş; “Bir Milletin geleceği gençlerine sahip çıkılmasından geçiyor. Bizlerde sizlere ne kadar sahip çıkarsak biliyoruz ki geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Cumhuriyetimizin 91. Yılı dönümü Cumhuriyet Bayramınız Kutlu olsun. Sındırgımızda da Belediye Spor bünyesinde hem futbol olduğu kadar hem diğer branşlarda da iyi olmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz Sındırgı pehlivanlar mekânı. Bir Şerif Pehlivan, Bir Mehmet Ali Yağcı ve İbrahim Gacaroğlu’nun memleketinde yaşıyoruz. Bizde bu açıdan spora önem veriyoruz ki, Mustafa Kemal’in ‘Sağlam kafa, Sağlam vücutta bulunur’. Sizleri de ne kadar bu işin içinde yer alırsanız, spora ne kadar ehemmiyet, önem verirseniz bizlerde o kadar mutlu olacağız. Burada oynayan futbolcuların çoğunluğu Sındırgı’lılardan oluşsun. Ama nasıl olsun herkesle mücadele edebilecek, herkesle yarışabilecek sizlerde o kabiliyetin olduğuna inanıyoruz.

 

O kabiliyetin geliştirebilecek sizlersiniz. Onun için hem ahlaklı hem de dürüst olacağız. Takım oyununun beraberlik içinde olduğunu bileceğiz. Daha önce toprak sahada sizler belki hatırlamazsınız ama babalarınız iyi hatırlıyor orası toprak sahaydı. Bir önceki Belediye Başkanlığı dönemimde çim saha haline getirdik, tribünlerin üzeri kapalı değildi açıktı yağmurda veya güneşte sıkıntı çekilirdi. Oranında üstünü kapattık arkasında da oturacak yerler betonun üzerine insanlar otururdu oraya da plastik olan koltuklarla donatmış olduk. Sındırgı Belediyesi sporu seviyor, sporcuya sahip çıkıyor destek oluyor. Formasıyla, ayakkabısıyla sizlere sahip çıkmaya çalışıyor. Sizlerde bizleri sevindirme yolu, yönteminiz nedir hem ahlaken hem dürüst olarak sporu en iyi şekilde bir kardeşlik, bir arkadaşlık bir dostluk aracı olarak görmek kavgasız gürültüsüz bir şekilde takım oyununu ruhunu hayatımızın her alanına yansıtmaktır. Hep iyi günlerde dostluk kardeşlik içinde oynayacağınız maçlarda değerlendirmenizi diliyorum. Daha iyiye daha güzele hem de derslerde çalışarak başarılarınızın devamını diliyorum. İster berber olalım, ister doktor olalım, ister avukat olalım ama dürüst olalım, ahlaklı olalım ve en iyisi olalım. Ondan dolayı sizleri tebrik ediyor kutluyorum”. Dedi. Başkan Yavaş’ın konuşmasından sonra Sındırgı Belediye Spor Başkanı Emin Duman ve Sındırgı Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Salih Durak’la beraber gen futbolculara kramponlarını hediye ettiler.