Belediye Başkan Yardımcımız Barkır için Mevlid Okutuldu

Cumartesi, 29 Mayıs 2021


Geçtiğimiz hafta elim bir kazada vefat eden Belediye Başkan Yardımcımız Şevket Barkır için Mevlid-i Şerif okutularak pilav ayran hayrı yapıldı. Merhum Başkan Yardımcımız Barkır için düzenlenen Pilav Ayran hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Güner ve yönetim Kurulu yanı sıra çok sayıda vatandaş katılarak dua etti.

Merhum Başkan Yardımcısı Barkır’ın ailesinin de katıldığı Mevlid-i Şerif ve pilav ayran hayrında duygulu anlar yaşandı. Başkan Yavaş Barkır’ın öldüğüne hala inanamadığını ifade etti.

Merhum Barkır’ın her an köşe başından çıkıp gelecek gibi geldiğini ifade eden Başkan Yavaş; “Allah sizlerden Razı Olsun. İnan insan hayatında zor anlar, yükü taşıması zor olan anlar var ki Şevket kardeşimin vefatı bunların en acısı, en dokunaklı olanı. Ama acılar ve sevgiler paylaştıkça büyüyor, gelişiyor acılar azalıyor acımızı azalttığınızdan dolayı ayaklarınıza, yüreğinize, binlerce sağlık olsun. Allah sizlerden Razı olsun.  Bizi birbirimizden ayırmasın. Bugünlerde inan desteğe ihtiyaç var. Karar büyük yerden emir büyük yerden yapacak bir şeyimiz yok. Katlanmaktan, hayıflanmaktan, kadere inan olarak da buna razı olmaktan başka yapabilecek bir şeyimiz yok. Rabim kardeşimize mekânı ve cennet etsin geride kalanlara hepimize daha uzun daha sağlıklı ömürler nasip etsin. Cenazesinde bulunmak nasip olmadı o zaman yurtdışında olduğumdan dolayı hakikaten bizede hiçbir şey olmamış gibi geliyor. Algılamakta ben hala zorluk çekiyorum. Her an köşe başından çıkacak gibi geliyor. Bizler meclis üyesi arkadaşlarla birlikte onun namına onun arkasından böyle bir mevlit okutalım, inşallah ruhuna ulaşsın arzusuyla böyle bir organizasyon tertip ettik. Kaymakamımız, Garnizon Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Devlet Amirlerimiz, Meclis Üyelerimiz, Belediye Personelimizle hep beraber acımızı paylaştınız Allah sizlerden binlerce razı olsun. Sındırgımıza hayrın dışında bir şey olmasın. İyiliklerle güzelliklerle yarınlara umutla bakalım. Dualarınızı bizlerden eksik etmeyin. Biz Şevket kardeşimizin yokluğunu hissettirmemek için daha gayretli çalışacağız. Rabbim mekânını cennet etsin demekten başka yapacak hiç bir şeyimiz yok. Yeter ki elimizden bir şey gelse. Allah’ım geride kalanlara iyilikler güzellikler nasip etsin” dedi. Başkan Yavaş konuşmasından sonra Barkır ailesinin acılarına ortak oldu taziyeleri kabul etti.