Anlamlı Bayramlaşma

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

İlçemizde Kurban Bayramında yaşlılar unutulmadı. Sındırgı’da ilk defa Kaymakam ve Belediye Başkanı eşleri ile birlikte yaşlıları ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ve eşi Nafize Ateş, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve eşi Yaşiye Yavaş, Kurban Bayramı ve Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçe merkezinde yaşayan yaşlıları ziyaret etti. Ziyaretlerde yaşlıların hem bayramı hem de Yaşlılar Günü kutlandı.

Başkan Yavaş ve eşi Yaşiye Yavaş ile birlikte 84 yaşındaki Bekir Çakır ve 90 yaşındaki ayakkabı ustası Rahmi Başaran’ı ziyaret etti. Ziyarette gülen yüzlerinde ardından hüzünler saklıydı. 84 yaşındaki Bekir Çakır  ilk defa devlet erkânını evinde ağırlarken gözyaşlarına hâkim olamadı.

Yaşlıların yaşayan değerler olduğunu belirten Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Bayramda ilçemizde yaşayan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onların hikâyelerini dinledik. Bazen hüzünlendik bazen de sevindik. Yaşlıları sadece biz değil, İlçe Kaymakamız Ercan Ateş ve eşi de ziyaret ettiler. Kendileri ile sohbet edip dua istediler. Biz sosyal belediyeciliği her alanda uygulamak istiyoruz” dedi.

Başkan Yavaş ve eşini evlerinde ağırlayan vatandaşlar bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan ve eşine çeşitli ikramlarda bulundular.