Halkla İç İçe Bayramlaşma

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

İlçemizde Kaymakamlık ve Belediye ortak bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıllarda Kaymakamlık ve Belediyenin ayrı ayrı gerçekleştirdiği bayramlaşma töreni bu yıl ilk defa Şerif Paşa Meydanında birlik ve beraberlik içinde vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Sındırgı Belediye Personeli tarafından konuklara kızılcık şerbeti, eman special gevrek tatlısı ikram edildi. Öğle namazından sonra gerçekleştirilen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve İlçe Kaymakamı Ercan Ateş vatandaşların bayramını kutladı çocuklara bayram harçlığı verdi.

Halkla iç içe güzel bir bayram geçirdiklerini ifade eden Başkan Yavaş; “Yılda iki defa da olsa insanlar bu şekilde bir ve beraber olabileceği fırsatlar yakalıyor. Özelliklede bu yıl ilk defa yeni kaymakamımızla beraber protokolde tek bir yerde bir alanda bayramlaşma olmuş oldu. Çok da güzel oldu. Halkla iç içe birlikte, böyle bir organizasyon bizleri çok mutlu etti sevindirdi. Sizlerde geldiniz ayaklarınıza sağlık, yüreklerinize sağlık. İnşallah ilçemizi güzel günler bekliyor. Elbirliği içerisinde, birlik beraberlik içerisinde, İnşallah daha güzel yarınlar diliyorum. Küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öpüyor, Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın diyorum herkese hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Bu yıl ilk defa protokol üyeleri ve halkın birlikte bayramlaşma programı icra edildiğini belirten Kaymakam Ateş; “Bu yıl ilk defa birlikte bu açık alanda halkımızla birlikte, protokol üyeleriyle birlikte bir bayramlaşma programını icra ediyoruz. Öncelikle bu programı düzenleyen belediye başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten halkımıza yakışan bir bayramlaşma programını icra ediyoruz. Bu güzel bayram gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere minnettarlık duyuyorum. Bir kez daha kruban bayramının ülkemize, milletimize, ilçemize ve tüm halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, sizlerin bayramını kutluyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.