Trap Atışları Sona Erdi

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

16. Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Festivali’nde yapılan trap atışları müsabakası büyük ilgi gördü. Uluslararası Sındırgı Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri kapsamında trap atışları yapıldı. Trap atışları Çaygören Yolu Çamlık mevkiinde yapıldı.

Yarışmada fırlatılan 10 diskten 9’unu vuran Kadir Olcak birinci oldu.

Uluslararası Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Festivali’nde en fazla ilgiyi gören yarışmalardan biri trap müsabakası oldu. Çamlıkta yapılan atışlarda havaya fırlatılan diskleri avcılar vurmak için bir birleriyle yarıştı.

Çok sayıda kişinin izlediği yarışlara 123 kişi katıldı. Birinciye Üç altın, İkinciye İki altın, Üçüncüye Bir altın,  Dördüncüye Köpek maması, çanta ve kılıf, Beşinciye Mama ve olta takımı, Altıncıya mama ve tasma, Yedinciye mama ve tasma, Sekizinciye mama ve şapka, Dokuzuncuya mama ve şapka, ayrıca ilk on kişiye eşi ile birlikte yemek ödülü kazandığı yarışlarda, birinci olan Kadir Olcak 10 diskten 9’unu da vurmayı başardı.

İkinci 10’da 8 isabet sağlayan Gürol Kocabaş olurken, üçüncü ise yine 10’da 8 isabet sağlayan M. Ali Şahin oldu.  Yarışmaya toplam 123 yarışmacı katıldı. Deneme atışları ile başlayan yarışma akşam saatlerine kadar  devam etti.

 

Yarışmayı izlemeye Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, MYO Müdürü Özkan Dedebaş, Emniyet Müdürü Barış Çolak  ve çok sayıda vatandaş geldi. Dereceye girenlerin ödülleri Cumartesi akşamı Gala Gecesinde verileceği açıklandı.