Belediyemiz Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okuttu

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

Belediyemiz 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

İlçe Merkezinde tüm camilerde Yatsı  Namazından önce düzenlenen programda görevli hocalar Talat Karakaya, Uysal Kösem, Ergin Muslu, Garip Akbaş, İlçe Müftü Vekili Recep Yaşarve Müftülük Personeli Mehmet Gültekin tarafından ilahiler ve Kuran-ı Kerim okundu.

Vatandaşların hocaları büyük bir huşu içinde dinlediği programın sonunda vatandaşlara özel Kızılcık Şerbeti, gül suyu ile kek ikram edildi.

Allah katında en yüce mertebenin şehitlik mertebesi olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, “Bir Ulus şehidine saygı duyduğu sürece var oluşunu yeniden hatırlama fırsatı bulur. Ülke uğruna, din uğruna, bayrak uğruna toprağa düşen birer cemredirler. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunda şehit düşen askerlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz” dedi.

Mevlide Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş başta olmak üzere ,Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Salih Durak  ve çok sayıda vatandaş katıldı