Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı  sebebiyle, şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde şehit aileleri ile konuşan Başkanımız Yavaş, evlat acısının dünyanın en büyük acısı olduğunu belirterek; “Yaşadığınız acılar gerçekten tarifsiz, fakat evlatlarınız bu vatan için kanını dökmüş, şehitlik mertebesine ulaşmış. En azından bu acımızı biraz olsun dindiriyor” dedi.

Başkanımız Yavaş, şehit  ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde de ailelere her ne ihtiyaçları olursa olsun Belediye ile irtibata geçebileceklerini ve ellerinden gelen her şeyi belediye olarak yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Zafer Bayramı kutlamalarından sonra ilçe merkezinde bulunan  şehit  ailelerini ziyaret etti. Başkanımız Yavaş, “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sizlerin yaşadığı, özellikle annelerin yaşadığı acı tarif edilebilir bir acı değildir. Sizlerin evlatlarınız bu vatan için kanını dökmüş, canını vermiş ve şehitlik mertebesi gibi çok büyük bir mertebeye ulaşmış. Belki şehadeti ile yakınlarının bile ahiretini kurtarabilecek. Bu ne kadar büyük ve güzel bir olaydır. En azından bunu bilmek bizlerin de acısını biraz olsun dindirebiliyor” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’a, İlçe Kaymakamı Hüseyin Çelik, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak ve Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak  eşlik etti.