Kur’an Kursularına Giden Yüzlerce Çocuğa Dondurma

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

İlçemizde yaz tatili süresince Kur’an kursuna giden öğrenciler Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş tarafından dondurma ile ödüllendirildi. Kur’an Kurslarını ziyaret eden Başkanımız Yavaş, Kur’an’ın insanın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

İlçe merkezindeki Yakup Bey (Küçük Camii) ve Kız kuran kursunda gerçekleştirilen dondurma ikramında, kursa katılan yaklaşık 100 öğrenciye dondurma ikram edildi.

KUR’AN KURSLARI ÖMÜRDE ÖNEMLİ YER KAPLAMAKTADIR

Yaz Kur’an Kurslarının çocuklara çok faydalı olduğunu söyleyen Başkanımız Yavaş, “Yaz Kur’an Kursları hepimizin ömründe çok önemli bir yer kaplamaktadır. Hepimiz bu Yaz Kur’an Kurslarının değerini, önemini bütün aileler olarak bilmekteyiz. Bu kapsamda; düzenlenmiş olan bu etkinlikte hem Kur’an’ımızın güzel öğütlerini, İslam’ımızın güzel, ibadetlerimizin güzel yönleri anlatılıyor, hem de çocuklarımızı sıkmadan, usandırmadan, bunaltmadan onları her hangi bir kursta aile şefkati ile bu tip organizasyonlar düzenleniyor. Bu kapsamda; emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dondurma ikramından istifade eden çocuklar ise Belediye Başkanımız Yavaş’a teşekkür ederek, yaz tatili süresince Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendiklerini vurguladılar. Kurslarını tamamlayan öğrencilere yapılan dondurma ikramında sıcak yaz günlerinde bir nebze olsun serinlediler