Program İçin Geldi, Hayran Kaldı

Cumartesi, 29 Mayıs 2021

apımcılığını Sunpera Prodüksiyonun yaptığı, sunumunu ise Hasan Söylemez ’in yaptığı Yoldaki Haber programı ekibi Haziran ayında ilçemize gelerek çekim yapmışlardı. TRT 1’de yayınlanan Yoldaki Haber Programı ekibi, ilçemizdeki tarihi yerleri, termal kaynakları, doğasını ve Dünyaca ünlü Yağcıbedir Halısının çekimlerini yaptılar. Emendere Termal Otelde Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’la röportaj yapan ve bilgi alan Yoldaki Haber programı ekibi, çekimlerini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldılar.,

Çekimler esnasında Emendere Termal Otel’e hayran kalan Söylemez, katıldığı bir televizyon programında tekrar gitmek istediğiniz yer var mı sorusuna Sındırgı’nın doğasına hayran kaldığını ve bayramdan sonra tatilini geçirmek için Sındırgı’ya gideceğim şeklinde cevap verdi. Televizyonda verdiği sözü tutan Söylemez Ramazan bayramından sonra tatil için geldi ve 1 hafta kaldı. 1 haftalık tatili sırasında Emendere Termal Otel’de Kitap’ta yazan Söylemez tatilini en iyi şekilde değerlendirerek ilçeden ayrıldı.

TRT 1’de yayınlanan Yoldaki Haber Programı ekibinin çekimleri 08 Ağustos Cuma günü saat 18.20’de yayınlanacak.