Otlar Temizleniyor

Cuma, 28 Mayıs 2021

İlçemiz sınırları içindeki sahipsiz arsalarda, yeşil alanlarda, parklarda ve okul bahçelerinde yaz temizliği ve düzenleme çalışmaları yapıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz, hava sıcaklığının artmasıyla yangın riski oluşturan kuru otların yanı sıra boş arsa ve yol kenarında görüntü kirliliğine sebep olan yabani otlar ve tehlike arz eden ağaçların budanmasına yönelik çalışmalara hız verdi.

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulundu,’ Yaz mevsimi nedeniyle cadde ve sokaklardaki kuruyan otları temizlemek amacıyla çalışmalarımızı başlattık.

Böylece hem çevre kirliliğini ortadan kaldırmış olacağız hem de sıcaklık nedeniyle yangına davetiye çıkmasını engellemiş olacağız. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleme işlemlerimiz özenle ve düzenli bir şekilde devam ediyor’ ’dedi.