Sokaklarımıza Doğal Taş Döşenecek

Cuma, 28 Mayıs 2021

İlçemizin sokakları doğal granit taşı ile renkleneceği bildirildi. Termal Turizm alanında gelişmekte olan ilçemizin sokaklarının göze hoş görünmesi için çalışma yapan Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz personeliyle birlikte Bergama Kozak Yaylasında bulunan Granit taşı işletmelerinde incelemelerde bulundu.

Firma yetkilileriyle birlikte işletmede üretilen ürünler hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız Yavaş, ilçemizin sokaklarını güzelleştirecek anlaşmayı yaptı. Bergama Kozak Yaylasına yaptığı geziyi değerlendiren Başkanımız Yavaş; “ İlçemizde tescillenmiş tarihi binalar var. Bu binaların turizme kazandırılması gerekiyor. Termal turizm alanında her geçen gün gelişme göstermekteyiz. İlçe olarak bu gelişmeye ayak uydurmalıyız. Onun için Tarihi Askerlik Şubesinin restorasyonuna başladık. Bunun yanında caddelerimizin ve sokaklarımızın da turizme uygun olması gerekiyor. Bunun için doğal granit taşı döşenmesi için Granit taşı işletmelerinde incelemelerde bulunduk. Ve gerekli anlaşmayı yaptık. Önümüzdeki günlerde doğal granit taşı döşemlerimiz peyder pey başlayacak ve ilçemizin sokakları turizme uygun hale gelmiş olacak” dedi.

İlçemizin sokakları doğal granit taşı döşendiği zaman göze daha hoş geleceği ifade edildi.