Atatürk Stadyumunun Çimleri Yenilendi

Cuma, 28 Mayıs 2021

İlçemizde bulunan Atatürk Stadyumunun çimleri yenilendi. Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ın göreve başlamasıyla spora büyük önem verdiği Atatürk Stadyumuna yaptığı hizmetlerle belli olmaya başladı. Başkanımız Yavaş ilk önce stadyumun tribünlerine koltuk taktırdı. Sındırgı Belediye Spor’un Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlamasından sonra sahanın çimlerinin de Bölgesel Amatör Lige yakışır şekilde olması için Belediyemiz tarafından çalışma başlattıldı.

Tribündeki futbolseverlerin daha rahat maç izlemesi için takılan koltuklardan sonra sahada mücadele eden futbolcuları da düşünen Belediye Başkanımız Yavaş’ın sahanın çimlendirilmesi için talimat verdi. 2007 yılında sahanın çimlendirilmesinin yapıldığı ve geçen sürede kapsamlı bir bakım çalışması yapılmadığından dolayı zeminin bozulduğu kaydedildi.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Sındırgı Belediye Spor’un sahasının mükemmel olması gerektiğini ifade eden Başkanımız Yavaş; “ Daha önce görev yaptığım dönemde Atatürk Stadyumunun tribünlerinin üzerini kapatıp, sahanın çimlendirilmesini gerçekleştirmiştik. Yeni dönemde ilk işimiz tribünlere koltuk taktırmak oldu. Tribünlere takılan koltuklar sayesinde vatandaşlarımız şampiyonluk maçını rahat rahat izleme imkânı buldular. Sındırgı Belediye Sporumuz Süper Amatör Lig şampiyonu oldu ve Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Sahamızı da BAL Ligine yakışır hale getirmek için çalışma başlattık. 2007 yılında sahanın çimlendirmesinin yapılmasından bu yana kapsamlı bir bakım olmadığı için sahanın çimlerinde bozulma olmuş. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla sahanın çimlendirilmesi yapıldı. Yeni döneme hazır olacak. Yenilenen stadın sporseverlere hayırlı olmasını ve futbolcu kardeşlerimizden bol galibiyetler getirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Atatürk stadyumunun zemini çimlendirildikten sonra ilçenin muhtelif yerlerine çimlendirme çalışması yapıldı. Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ın çalışmalarıyla tribünlere koltuk takılmasını ve sahanın çimlendirilmesinden memnun kalan Sındırgı Halkı Başkan Yavaş’a çok teşekkür ettiler.