Belediye Başkanımız Sokak İftarına Katıldı

Cuma, 28 Mayıs 2021


Belediyemizin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği sokak iftarlarında Sındırgı halkı paylaşım ve kardeşlik içerisinde oruçlarını birlikte açıyorlar. Belediyemiz, İlim Yayma Cemiyeti Sındırgı Şubesi ve İlçe Müftülüğünün düzenlediği sokak iftarları Camikebir Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar yemeği ile devam etti. Camikebir Mahallesi Fatih Camii sokağındaki iftar yemeğine Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Belediye Başkan Yardımcılarımız Şevket Barkır, Emin Uygar Çelik, Belediye Meclis Üyelerimiz Hüseyin İlhan, Mehmet Akar, Mehmet Zengin, Mehmet Yavuz, Hasan Avcı, Mevlüt Yılmaz ve yaklaşık bin kişi katıldı.

İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Başkanımız Yavaş, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Belediyemizin Ramazan ayı nedeniyle her akşam ilçemizin farklı bir mahallesinde sokak iftarı düzenliyor. Sındırgılılar, sevgi ve paylaşım ayı olan Ramazan ayında belediyenin düzenlediği sokak iftarlarında bir araya gelerek Ramazan’ın bolluğunu, bereketini birlikte yaşıyorlar. Vatandaşlar evlerinde iftar yapmak yerine belediyemizin sokak iftarlarında komşularıyla birlikte karşılıklı sohbet ederek oruçlarını açıyorlar.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş ,  “Sındırgılı kardeşlerimiz bu mübarek ayımızın bolluğunu, bereketini, kardeşliğini, paylaşımını birlikte yaşasınlar diye her akşam mahallelerimizde sokak iftarı düzenliyoruz. Paylaşımın ve kardeşliğin en güzel örneklerini Sındırgı’da yaşıyoruz. Sokak iftarlarımıza vatandaşlarımızdan büyük ilgi göstermesinin mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan’ın tüm İslam aleminde İlçemizdeki gibi paylaşım ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.