Genel Sekreter Sali, Başkanımız Yavaş’ı Ziyaret Etti

Cuma, 28 Mayıs 2021

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali ve Daire Başkanları Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’la bir süre sohbet eden Genel Sekreter Sali ve beraberindeki Daire Başkanları daha sonra ilçemizde bulunan Büyükşehir’e ait yerlerde incelemelerde bulundu. Heyet Sındırgı genelinde Büyükşehir Belediyesince yapılacak işlerle ilgili bilgi aldıktan sonra Balıkesir’e döndü. Genel Sekreter Sali’nin ziyaretini değerlendiren Belediye Başkanımız Yavaş; “ Balıkesir’in Büyükşehir olmasından sonra ilçemizde büyükşehir belediyesince yapılması gereken hizmetler var. Genel Sekreterimiz bu hizmetleri yerinde görmek ve bilgi almak için ziyaret gerçekleştirdi.

Daha önceki dönemde kapatılan Mezbahanede incelemelerde bulunduk. Mezbahanenin hizmete girmesi için görüş alışverişinde bulunduk. Genel Sekreterimizden ilçemize yakışır modern bir mezbahane yapılması için destek istedik. Genel Sekreterimizin ilçemize yapmış olduğu ziyaretin çok faydalı olduğuna inanıyorum” dedi. Belediye Başkanımız Yavaş, Genel Sekreter Sali ve beraberindeki Daire Müdürleri mezbahane’den sonra Özel İdare Şantiyesinde incelemelerde bulundu.