Zaferini Belediye Başkanımızla Paylaştı

Cuma, 28 Mayıs 2021

Hafta sonu Kütahya’da gerçekleştirilen paratriathlon yarışmalarında Sındırgı’yı başarıyla temsil eden Yüksel Deniz Yüksel Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

İlçemiz bağlı Karakaya mahallesinde ikamet eden Yüksel Deniz Yüksel (26) 18 yaşında slaj makinesine kolunu kaptırdığını ve kaza sonrası hayata küsmeyip, yüzmeye devam ettiğini belirtti. Yüksel, Balıkesir’de sürekli gittiği havuzda Alpay Melih tarafından keşfedilmesinin ardından bu yılbaşlarında yarışmalara katıldığını ifade etti.

Kütahya’da gerçekleştirilen Paratriathlon yarılmalarında aldığı madalyalarla Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ı ziyaret eden Yüksel, ” Bu yıl ilk defa katıldığım Paratriathlon yarışmasında 1. olarak ilçemize madalya getirdim. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum bana destek olduğu için. Amacım bundan sonraki yarışmalarda kupa kazanarak ilçemize getirmek” dedi.

 

İlçemizi en iyi şekilde temsil eden başarılı yüzücüyü tebrik ettiğini belirten Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş; ” Sındırgı Belediyesi olarak spora her zaman destekliyoruz. İlçemizden böyle başarılı sporcuların çıkması bizi mutlu ediyor. Yüksel kardeşimize Belediye olarak destek olacağız. Artık ondan ilçemize kupa getirmesini bekliyoruz. Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum “dedi.