Anlamlı Ziyaret

Cuma, 28 Mayıs 2021

Balıkesir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hulusi Karakuz ve yönetim kurulu üyeleri Necati Kiraz, İsmail Balas ve İsmail Aslan Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Karakuz, Başkanımız Yavaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Yavaş’ın görev yaptığı dönemde Uluslararası Yağcıbedir Halı Kültür ve Sanat Günlerine katılarak renk katan Muharip Gaziler Derneği 5 yıldır festivallere çağırılmadıklarını belirttiler. Belediye Başkanımız Yavaş, Muharip Gaziler Derneği üyeleri ile sohbet ederek, gerçekleştirdikleri hizmetlerden bahsetti. Başkanımız Yavaş, vatan savunmasında canları pahasına mücadele eden ve tarih yazan gazilerimize, bu memleketin insanlarının çok şeyler borçlu olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Yavaş, ziyaretlerinden dolayı Muharip Gaziler Derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.