Miraç Kandilinde Kandil Simidi Dağıtıldı

Cuma, 28 Mayıs 2021

İlçemizde Miraç kandili münasebetiyle kandil programları düzenlendi. Camilerde kuranlar okunup dualar edilirken Belediyemiz ibadete açık tüm camilerde vatandaşlara kandil simidi ve gül suyu ikram etti.

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş yapmış olduğu açıklamada, Miraç kandilinin bereketin bol olduğu mübarek gecelerden biri olduğunu dile getirdi. Böylesi gecelerin en iyi şekilde idrak edilmesi gerektiğini söyleyen Başkanımız Yavaş, “Allah’a olan kulluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmeli, kandilleri iyi değerlendirip dualar etmeliyiz” dedi.

Belediyemiz personellerince dağıtımı yapılan kandil simidinin ikramını büyük beğeni ve ilgiyle karşılayan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi. Geleneklerin toplum hayatında ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizen vatandaşlar, “geleneklerimize sahip çıkıp, hayata geçirmeliyiz” dedi.