Kaymakamlık Halı Saha Turnuvası Sona Erdi.

Cuma, 28 Mayıs 2021

Ohbe Halı Sahada düzenlenen Kaymakamlık futbol turnuvası dün akşam oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçını İlçe Kaymakamımız Hüseyin Çelik, Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Ali Ersen Çakıcı ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

Final maçı öncesi iki takımda 13 Mayıs 2014’te Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen kazada şehit olan madenci vatandaşlarımızı unutmadı. Her iki takımın bu duyarlı davranışı maçı izlemeye gelen taraftarlardan takdir topladı. Maç Has Kaya Spor ’un galibiyeti ile sona erdi. 2014 Kaymakamlık Halı saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Has Kaya Spor Oldu.

 

Maç sonunda kupa töreni gerçekleştirildi. Turnuvada 3. Olan Sönmez Büfe spor ’un kupasını Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür vekili Ali Ersen Çakıcı tarafından verildi. Turnuvayı 2.likle bitiren Çöğenler Yem Spor ‘un kupasını Belediye Başkanımız Ekrem yavaş verdi. Turnuvanın şampiyonu Has Kaya Spor ‘un kupasını ilçe Kaymakamımız Hüseyin Çelik verdi. Belediye Başkanımız Yavaş, her iki takımı da kutladı.