Belediyemiz Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Hızlandırdı

Cuma, 28 Mayıs 2021

Belediyemiz, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde bağlantı yollarını ve köylerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına hız verdi. Balıkesir’in Büyük şehir olmasıyla birlikte köyler mahalleye dönüştü.

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin de fesh olmasıyla mahalle yollarının bakımı belediyemiz tarafından yapılmaya başlandı. Havaların açılmasıyla birlikte Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yol genişletme ve  kilitli parke taşı döşeme  çalışmalarına hız verdi.

Belediye ekiplerimiz, Derecekören, Karacalar, Taşköy, Eşmedere, Yusufçamı, Kocabey, Eğridere, Alakır, Şahinkaya, Ormaniçi, Sinandede, Bükrecik ve Çakıllı mahallelerimizin  yollarında  yol bakım çalışmalarını tamamladı. Önümüzde ki günler de bu yol bakım çalışmalarını diğer mahallerimizde de devam edeceği belirtildi.