Eski Belediye Başkanımız Bakkal’a Son Görevimizi Yerine Getirdik

Cuma, 28 Mayıs 2021

Eski Belediye Başkanlarımızdan Mustafa Bakkal 19 Mayıs Pazartesi günü tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yetirmesinin ardından bugün 11.30’da Belediyemiz önünde tören düzenlendi. Törene başta Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

 

1989- 1999 tarihleri arasında Doğruyol Partisinden Belediye Başkanlığını yapan ve önceki gün vefat eden Bakkal’ın cenazesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş; “ Bu gün değerli bir büyüğümüzü kaybetmemizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Görev yaptığı dönemde ilçemizin gelişmesi için başarılı çalışmalara imza attı. O hepimizin tanıdığı bir insandı. Mustafa abimiz herkes tarafından çok sevilen bir insandı. Onu rahmetle anıyoruz. Üzerimize düşen son görevi yapmak için burada toplanmış bulunuyoruz.

 

Hepimizin başı sağ olsun. Tüm sevenlerine Allah Sabır Versin” dedi. Belediye Başkanımızın konuşmasından sonra yapılan dua sonrası eski Belediye Başkanımızın naaş’ı Yeşilli Camiine kaldırıldı. Yeşilli Cami’nde kılınan cenaze namazından sonra ilçemiz mezarlığına defnedildi. Eski Belediye Başkanımız Bakkal’ın cenaze namazına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, Altı Eylül Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’da katıldı.  Cenaze töreninden sonra Belediyemizi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur ve beraberinde ki heyet Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ı ziyaret etti.