İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Cuma, 28 Mayıs 2021


Belediyemiz yaz aylarının gelmesi ile birlikte Sivrisinek lavrası, Karasinek ve Kenelerden korunmak üzere ilçe genelinde ilaçlama çalışması başlattı.


Belediye Zabıta Amirliği tarafından yürütülen çalışmalarda; kene, sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilçe genelinde birçok noktada ilaçlama çalışması yürütülüyor.Belediye şehir çöplüğü alanı başta olmak üzere Mezarlık,Kertil Piknik Alanın da ilaçlama yapıyor. Zabıta Amirliği, ilaçlama ekipleri yaz aylarında vatandaşların en çok uğradıkları yerlerden birisi olan yeşil alanların daha sağlıklı mekânlar olabilmesi için ilaçlama çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştiriyor.

 


Başkanımız Ekrem Yavaş vatandaşların mağdur olmaması adına haşere ve kene ile mücadele konusunda yerinde ve zamanında çalışma başlattıklarını söyledi. İnsan ve çevre sağlığının korunmasının öncelikli hedefleri olduğunu vurgulayan Başkanımız Yavaş: “Haşere ve kene ile mücadelenin başarıya ulaşması, üremenin kontrol altına alınabilmesi için belediyemizin yaptığı ilaçlamaların yararlı olacağına inanıyorum” dedi.