Gençlik Haftasında Süpriz

Cuma, 28 Mayıs 2021

15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerinde ilçemizde bir sürpriz yaşandı. Gençlik haftası kapsamında Balıkesir’de etkinliklere katılmak için yurt dışından gelen konuklar ilçemize gelerek gösteri yaptı. Bu gün öğle saatlerinde Şerif Paşa Meydanında Makedonya Akif Yahya Kültür ve Güzel Sanatlar Derneğini ekibinin ve Kırgızistan Kauhar ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ın göreve başlamasıyla yeniden canlanan Şerif Paşa Meydanında 2. Etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şerif Paşa Meydanındaki gösterileri Öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar izleme imkanı buldu. Gösterileri izlemek için meydana gelen Belediye Başkanımız ekip liderleriyle bir süre sohbet etti.

Ekiplerin gösterilerinden sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Gösteriyi izleyen minik öğrenciler programın sona ermesinden sonra Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ın etrafında toplandı. Minik öğrencilerin isteklerini kırmayan Belediye Başkanımız makamında hediye verdi.