Belediyemizde Toplu Sözleşme İmzalandı

Cuma, 28 Mayıs 2021

Sındırgı Belediyesi Memurları, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) toplu sözleşme yeniledi. Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Belediye Başkan Yardımcımız Emin Uygar Çelik, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sivrikaya, BEM- BİR-SEN Balıkesir Şube Başkanı D. Cenk Davulcu katıldı.

 

Toplu sözleşme töreninde konuşan BEM-Bir-SEN Balıkesir Şube Başkanı Davulcu; “Daha önce maaşlarından ayrı 160 lira alan arkadaşlar sözleşmeden sonra her ay 300 lira daha ek ödeme alacaklar. Ramazan ve Kurban Bayramlarında maaşlarından ayrı olarak en üst seviye olan 720 TL yardım alacak. Sözleşmede Belediye Başkanımızın katkısı çok büyük onun sayesinde yüzde yüzlük bir artış gerçekleşti. Allah Devletimize Milletimize Zeval Vermesin” dedi.

 

BEM-BİR-SEN’le yapılan toplu sözleşmeyi değerlendiren Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş; “ Bir önceki döneme göre toplu sözleşmede yüzde yüzlük bir artış sağlandı. Personelimiz maaşlarından ayrı olarak her ay 300 lira ek ödeme alacaklar. Ayrıca Bayramları rahat geçirmeleri için en üst seviyede bir anlaşama sağladık. Ramazan ve Kurban Bayramlarında 720 liralık ekstra yardım alacaklar. Hayırlı Olsun İnşallah” dedi. Toplu sözleşmeden 34 memur yararlanabileceği açıklandı.