Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Yağcıbedir Ortaokulu’nun Kermesine Katıldı

Cuma, 28 Mayıs 2021

Sındırgı Yağcıbedir Ortaokulu, Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri Cumartesi pazarında keşkekli kermes düzenledi. Kermes gelirlerinin, okulun bir takım eksikliklerinin giderilmesi için harcanacağı belirtildi.

Öğrenci velilerinin kendi elleriyle hazırladıkları yiyeceklerin yer aldığı kermeste çok uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünler büyük ilgi gördü. Özellikle keşkek, aşure ve gözlemelere rağbet fazlaydı.

Yağcıbedir Ortaokulu Aile Birliği başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kermese Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Belediye Başkan yardımcımız Şevket Barkır, Yağcıbedir Orta Okul Müdürü Halil Korkut katıldı. Kermes alanında gözleme yapan kadınlar Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’la bir süre sohbet etti.