250 Kişilik Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Yapılacak

Cuma, 28 Mayıs 2021

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin İlhan, Ak Parti İlçe Başkanımız Halil Güner ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Uçak’la Birlikte Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’ı İlçemize Yapılması Planlanan Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi Projesini Görüşmek Üzere Makamında ziyaret etti.

 

Ankara ziyaretinde 250 kişilik kapalı spor salonu ve Gençlik Merkezi için söz aldıklarını belirten Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş ; “  Gençlik Spor Bakan yardımcısı Metin Yılmaz’la görüştük. Sındırgıya kapalı spor salonu yapılması, ve ilave olarak gençlik merkezide yapılması için talepte bulunduk. Onlarda bu konuda çalışma yapıyor bizde Sındırgıda imar çalışması başlattık.

 

Sındırgında stadyumun yanına o Abbas çeşmesinin olduğu yere kapalı spor salonu ve gençlik merkezinin yapılması için çalışma başlattık. Yanında birde havuz da yapılarak özellikle bayanların spor yapabileceği bir alan ve yanına da 250 kişilik bütün salon sporlarının yapılabileceği Kapalı spor salonu bugünden itibaren start verilerek