Teşekkürler Sındırgı

Cuma, 28 Mayıs 2021

Teşekkürler Sındırgı

30 Mart seçimlerinde halkın takdirini alarak Belediye Başkanı seçilen Ekrem Yavaş teşekkür mesajı yayınladı. Yavaş mesajında…

“Rabb’ime hamd ediyorum ki çıktığımız bu yolda sîzler gibi yol arkadaşlarıyla karşılaştırdığı için…Rabb’ime hamd ediyorum ki çıktığımız bu hizmet yolculuğunda bizleri mahcup etmediği için… Rabb’ime hamd ediyorum ki bizi sizlere hizmetkar olma şerefine ulaştırdığı için…

 

Ülkemizde olduğu gibi Sındırgımızda da demokrasiye yaraşır bir şekilde, tartışmasız, huzur ve güven içinde demokrasinin gereği sandık başına giderek halkın kendi kendini yönetmesinin göstergesi olan bir seçim maratonunu daha geride bırakmış bulunmaktayız. Demokrasinin güzelliğinin bu olduğunu ve son noktayı milletimizin koyduğunu hep birlikte gördük.

 

Halkımızın tercihleri doğrultusunda AK KADROLARA yetki verilmiştir. AK Parti için zaferle sonuçlanan seçimlerin önümüzdeki süreçte bizlere büyük bir sorumluluk yükleyerek ateşten gömlek giydirdiğini iyi biliyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde bize oy veren vermeyen herkesi yürekten kucaklayacağız ve ayrımcılık yapmayacağız.

SINDIRGI SEVDAMIZ ve HİZMET AŞKIMIZ HİÇ BİTMEYECEK..

Bu seçimlerde sadece partimiz değil, halkımız kazanmıştır, Sındırgı kazanmıştır, demokrasi kazanmıştır. Bundan böyle parti rozetini çıkartarak tüm SINDIRGI’lıların başkanı olacağım. Deneyim ve tecrübe sahibi meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte Sındırgı’mızın ufkunu açacak, geleceğe taşıyacak projelere hep birlikte imza atacağız. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışacak merkezi yönetimden Sındırgı’mızın en fazla hizmeti almasını sağlayacağız. Halkımızın göstermiş olduğu teveccühü art niyet gütmeden şeffaf bir şekilde, Sındırgımızın geleceğini aydınlatmak için kullanacağız. Kampanya süresince medeni şekilde mücadele eden yol arkadaşlarıma, hizmet yarışında bulunan tüm gönüldaşlanmıza, Sandık Kurullarında görev yapan, sorumluluk alan, emek veren, bizlere oy veren-vermeyen tüm Sındırgı halkına partim, şahsım ve meclis üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Sındırgı’mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor yeni dönemin iyilikler, güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

Saygılarımla…” dedi.