SOSYAL DOKU İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ

Sosyal Doku ile Gönüllere Dokunuyoruz

74 Mahallemizde yürüttüğümüz "Sosyal Doku" projemiz ile vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını belirliyor, çözüm üretiyor, mutluluklarına ortak oluyoruz.

Ev temizliği, hasta yatağı, gıda, yakacak gibi yardım taleplerini anında yerine getiriyoruz.Fiziki çalışmaları da ilgili birimlere iletiyor, programa alınmasını sağlıyoruz. Özellikle kış aylarında ailemizin hiçbir ferdinin sıkıntı çekmemesi için çalışıyoruz.

"Biz Bir Aileyiz, Birbirimize İyi Geliriz " sloganı ile çıktığımız yolculukta ekiplerimiz soğuk havalara aldırış etmeden kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Başkanımızın selamı ile evleri ziyaret eden ekip, talepleri topluyor.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı sosyal devlet projesine sosyal belediyecilik hizmetlerimizle sürdürdük. Sosyal belediyecilikteki hizmetlerimizi farklı bir boyuta çıkararak Gönül Belediyeciliğini başlattık.

Ailemizin her ferdine dokunuyoruz, mutluluklarına ortak olmaya, hayatlarını güzelleştirecek işler yapmaya devam edeceğiz.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK