BAŞKAN YAVAŞ "VATANDAŞLARIMIZA DOKUNAN İŞLERE İMZA ATIYORUZ"

Sındırgı Belediyesi vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşların her anına kolaylık sağlayacak hizmetler üretiyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kırsal mahallelere kazandırılan çok amaçlı kapalı salonlar düğün, hayır vb. cemiyetlerde vatandaşlara kolaylık sağlıyor.
2014’ten bu güne yapılan çalışmalar neticesinde Emendere, Taşköy, Yusufçamı, Aslandede, Çamalanı, Kürendere, Dedeler, Derecikören, Bükrecik, Eğridere, Karakaya, Kertil, Küçükdağdere, Kınık, Işıklar, Karaağaç, Kocakonak, Çakıllı,  Kocabey kırsal mahallerine çok amaçlı kapalı alan kazandırıldı. Düğüncüler mahallesinde de çalışmalar devam ediyor. Bunun yanında Yüreğil mahallesinde de büyükşehir belediyesi işbirliğinde kapalı pazar yeri ve çok amaçlı kullanılabilecek alan hizmete sunuldu. Nüfus ortalaması ve kullanılabilirlik durumuna göre yapım işine devam ediliyor. Özellikle eski okul ve mahalle konaklarının tadilatları ile birlikte kapalı ve açık alanlar hizmete sunuluyor.

Küçük iş gibi görünen ancak toplamda yaklaşık 2,7 milyon liraya mal olan proje ile vatandaşlar yaz-kış rahat bir ortamda düğünlerini, hayır cemiyetlerini gerçekleştirebiliyor.
Başkan Yavaş “ Mahallelerimizin en önemli taleplerinden biri hayır ve cemiyetlerin yapılabileceği üstü kapalı alanlardı. Bizler de söz verdik, gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projelerimiz vatandaşlarımızın öncelikli talep ve ihtiyaçlarına göre şekilleniyor. Bunun yanında çocuk parkları ile peyzaj düzenlemeleri ile bölgeye bir güzellik kazandırıyoruz. Sındırgı'mızda ilk olarak bölgenin en büyük kapalı pazar yerini kazandırmıştık. Pazar yerimizde ilçe merkezinde 11.000 metrekare kapalı alanla hem doğal pazarımıza,  düğün cemiyet vb. organizasyonların yanında birçok aktiviteye ev sahipliği yapıyor. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. ” dedi.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK